Kayıtlar

Mayıs, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Anlamsız Sözler

Doğanın kanunu SEVMEK mi SEVİLMEK mi? Her ikisidir desem yanılır mıyım? Seven kimi neden sever? Hiç düşünmezdim. Sevilen kendince ne Hüküm sürer. Seven sevdiğinde Fena olur da gider. Sevilen ne çare Hükümsüz gider. İkisini tüm bağlamda karşılaştırınca, Seven de sevilen de TEK olur gider.

YENİ UFUKLAR

Resim
Yol alıyorum ömrün denizlerinde ! Açtığım yelkenler fora misali. Düşünce ufuklarında, çırpınışlarım, Kanatlarını açan anka kuşu misali! Aklımın en üst katmanlarına gidiyorum Uzayın sonsuzluğunda yıldız misali! Misallerle çıktığım yollarda ilerleyişlerim. Başı sonu olmayan çember misali!

İÇTEN YANSIMALAR

Ardına bakmadan giden sevgili, Terketmeyi meziyet mi sandın. Gönlümü kırarken ince yerinden, Gönül kırmayı marifet mi sandın. Oysa ki sen ne terkedebilirsin. Ne de gönül kırabilirsin. Çünkü terkettiğin de, Gönül kırdığın da SENSİN.

tüm annelere anneler gününüz kutlu olsun

Resim
Anne hakkını kim ödeyebilir ki? Hiç kimse ödeyemez ödendi zanneder. Anne sevgisini başka kim verebilir? Veren verdi zanneder. Dünyada en güzel koku Anne nin sevgi kokusudur. Kıyamaz yavrusuna Yavrusunun Yavrusuna da Üzülürler kızdınmı çocuklarına Sahip çıkarlar tüm benlikleriyle evlatlarına Emek verirler şevkat, sevgi verirler, Esirgemezler Kızmazlar darılmazlar, Anneler çok severler , Dünyasını verirler.Yavrularına.

g ü n e ş

Güneş içimi ısıtıyor gökyüzünde, Sevgi kadar sıcak ve yakıcı, Güne eş olmuş yeryüzü, Geceler gibi Karanlık ve soğuk. Hayalim oysa gökyüzü , Bedenim ise yeryüzü, Dolanır dururum ikisi arasında.

KISA KISA

Yağmur yağar inceden ince, Nazlanır gönlüm seni sevince, Kabarır topraklar yağmur görünce, Bendeki gönül toprak misali. Yağmur yağar toprak ıslanır. Deli gönül ağladıkça uslanır.

NEDENSİZ!

Yürüyorum hayat yolunda Bazen dar geliyor bazen de geniş, Geçiyor zaman hayat yolunda, Bazen kısa geliyor bazen de uzun. Kalbimde her zaman bir ağrı , Kalp ağrısı dinmiyor dinmeyecekte, Yürüdüğüm yollarda haykırışlar, Bazen sesli bazen de sessiz. Kendimi ifade edemem çok zor. Aslında bu ifadeler de nedensiz.