BİLİNÇ ALTI VE DEĞİŞİM

 Bilinç altı, zihnimizin görünmeyen ve farkında olmadığımız kısmıdır. Bilinç altı, yaşadığımız olayları, duyguları, korkuları ve arzuları depolar. Bu depolanan bilgileri temizleyip , değiştirebilir  veya güçlendirebiliriz . Bilinç altı ile çalışmanın birçok yolu vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:


- Hipnoz: Hipnoz, bilinçli zihni gevşeterek bilinç altına ulaşmayı sağlayan bir tekniktir. Hipnoz ile bilinç altındaki olumsuz inançlar, travmalar ve blokajlar ortaya çıkarılıp çözülebilir. Hipnoz, profesyonel bir kişi tarafından yapılmalıdır.

- Meditasyon: Meditasyon, zihni sakinleştirerek bilinç altına erişmeyi kolaylaştıran bir uygulamadır. Meditasyon ile bilinç altındaki sınırlayıcı düşünceler fark edilip değiştirilebilir. Meditasyon, herkes tarafından yapılabilir.

- Olumlamalar: Olumlamalar, bilinç altını yeniden programlamak için kullanılan pozitif cümlelerdir. Olumlamalar ile bilinç altındaki istenmeyen alışkanlıklar, korkular ve davranışlar yerine istenen hedefler, duygular ve davranışlar yerleştirilebilir. Olumlamalar, her gün tekrarlanmalıdır.


. Bilinç altı ile çalışarak hayatımızın sorumluluğunu alabilir ve istediğimiz hayatı yaratabiliriz Bu.kişisel gelişim ve mutluluk için önemli bir adımdır


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOLAY KALICI KILO VERME (63 gunde 18 kg)

MİSTİK RUHLARA SICAK ÇİKOLATA

CUMA SOHBETLERİ 34 KAVAK AĞACI İLE KABAK